reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněné papriky s vlastní šťávou

Rychlý recept na dobré pečené papriky naplněné mletým masem.


  • 4,0

    4 4
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Papriky vydlabeme včetně jader, hodně uvnitř osolíme i opepříme (navrchu také) a naplníme mletým masem. Mleté maso necháme nesolené, nekořeněné, bez vajec a strouhanky!

Naplněné papriky naklademe do pekáče a necháme při 170 °C 60 minut péct. Papriky při pečení lehce podléváme vodou.

K plněným paprikám s vlastní šťávou je vhodná rýže.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plněné papriky s vlastní šťávou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.