Rychlá příprava výborné rajské omáčky z domácího kečupu, rýže podle receptu mého dědy z remosky nebo z trouby.
sůl | |
1 ks | vejce |
5 g | tuk |
0.5 ks | cibule |
200 ml | voda |
mletý pepř | |
600 g | mleté vepřové maso |
hotová jíška | |
100 ml | smetana na vaření |
5-6 ks | bílá paprika |
1 sklenice | domácí kečup |
příloha | |
---|---|
sůl | |
10 g | máslo |
0.5 ks | cibule |
500 ml | voda |
hřebíček | |
250 g | dlouhozrnná rýže |
autor lemonka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena