reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Plněné langoše podle chuti

Super chuťovka, která nikdy nezklame a stále chutná. Jednoduchý recept na plněné langoše.


  • 4,7

    14×

    4,7 14
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

těsto



Energetická hodnota

899 kJ / 214,8 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 041 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

22. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Dýňové rolky se skořicovou náplní krok za krokem

22. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem

22. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Videonávod: Jak si vyřezat strašidelnou halloweenskou dýni?

22. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Videorecept: Úžasné veganské cupcakes podle Anny

22. 10. 2020

Postup přípravy

Ohřejeme necelou půl sklenky mléka, které osladíme lžící cukru. Do slazeného mléka rozdrobíme droždí a promícháme na kašičku. Na teplém místě necháme vzejít kvásek.

Do mísy vysypeme půl kila mouky a z jednoho kraje ji osolíme. Z druhého kraje, kde není sůl, přidáme vzešlý kvásek a zbytek mléka. Potom začneme vařechou promíchávat.

Jakmile se těsto přestane lepit na vařechu, těsto přikryjeme čistou utěrkou a necháme opět na teplém místě vykynout do dvojnásobného objemu.

Těsto převrátíme na kuchyňský pomoučněný vál. Z těsta odebíráme menší kousky, z kterých vytvoříme míčky a necháme je dalších asi 10 minut odpočinout. Z těsta bude asi 10 langošů.

Každý kousek těsta natahujeme na slabý langoš. Na polovinu položíme oblíbenou uzeninu a posypeme strouhaným sýrem. Druhou polovinou uzavřeme a kraje přimáčkneme. Takto uděláme i zbývající langoše.

Plněné langoše smažíme v rozpáleném oleji na pár sekund z každé strany dozlatova a ihned je ukládáme na sací ubrousek.

Plněné langoše podle chuti chutnají nejlépe teplé.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Plněné langoše podle chuti

    Celkový počet komentářů: 1

    • Anna
      Anna

      Maminka udělala placky o průměru pánve, naplnila a přehnula napůl. Smažila potom dva " půlměsíce " dozlatova. Plníla bryndzou, balkánem nebo udušeným zelím (čerstvé zelí nastrouhané a vydušené na sádle, osolené a opepřené).

      12.05.2020 18:15:36


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Plněné langoše podle chuti

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.