reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněné kremrole z listového těsta

Recept na chutný pamlsek z listového těsta.


  • 4,4

    19×

    4,3 19
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Listové těsto vyválíme na 2 mm a nařežeme na proužky silné asi 2,5 cm. Proužky potřeme vodou a natočíme na trubičky na kremrole. Připravené těsto na trubičkách potřeme rozšlehaným žloutkem a poskládáme dál od sebe na plech s pečícím papírem. Trubičky s kremrolemi necháme 10 minut odpočinout.

Kremrole pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 210 °C asi 20 minut s nádobkou s vodou. Ještě horké kremrole odendáme z trubiček a necháme vychladnout.

Cukr dáme vařit s vodou.Teplota musí být 124 °C. Vaříme do cukrového rozvaru. Z bílků ze zbytkem cukru vyšleháme pevný sníh. Uvařenou cukrovou hmotu přidáme jemně do našlehaného sněhu. Sníh necháme vychladnout. Vychlazenou hmotu přendáme do cukrářského sáčku a naplníme vychlazené kremrole.

Plněné kremrole z listového těsta ozdobíme cukrem moučka nebo čokoládovou polevou a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plněné kremrole z listového těsta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.