reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Plněné chlebové bochánky

Chlebové bochánky plněné masovou náplní. Jako pohoštění krájíme na plátky a zdobíme zeleninou nebo kysanou okurkou. Podáváme studené.


  • 2,3

    60×

    2,3 60
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Postup přípravy

Chlebové těsto připravíme podle návodu na obalu. Během kynutí, připravíme ostatní ingredience.

Žampiony oloupeme a nakrájíme na kousky a podusíme na malém množství oleje. Pórek a cibulku očistíme a nakrájíme najemno.

Masová náplň:
V míse smícháme rozmražené krůtí maso s vejcem, cibulí, pórkem, podušenými žampiony a Solamylem. Prohněteme ručně. Nesolíme. Maso je již solené, ale podle chuti můžeme připepřit.

Vykynuté chlebové těsto na pomoučněném vále prohněteme a rozdělíme ho asi na 10 ks stejných dílků. Každý dílek plníme masovou směsí a tvoříme bochánky, které klademe na pomaštěný plech. Necháme ještě 30 minut kynout.

Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Bochánky potřeme vodou a pečeme stejnoměrně při 180 stupních do růžova.

Vychladlé chlebové bochánky podáváme nakrájené na plátky, zdobíme paprikou nebo kysanou okurkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plněné chlebové bochánky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.