reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněná vejce s kari

Recept na dánský předkrm na listu salátu. Není to ani moc složité a velice si pochutnáte!


  • 3,0

    1 889×

    2,9 1889
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Uvařená vejce zchladíme, oloupeme a podélně rozpůlíme. Žloutky vyjmeme.

Žloutky prolisujeme a smícháme s majonézou, kari kořením a případně i trochou soli. Podle potřeby přidáme majonézu.

Bílky dole rovně seřízneme, aby vejce stála a lehce osolíme. Takto připravené bílky naplníme kari směsí.

Plněná vejce s kari urovnáme na listy hlávkového salátu a můžeme podávat. Plněná vejce s kari nenecháváme dlouho v teple.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Plněná vejce s kari

    Celkový počet komentářů: 2

    • Renča
      Renča

      Záleží kolika strávníkům bude předkrm podáván. Je počítáno s 1,5 vejcem - tedy 3 polovinami na osůbku....

      09.08.2008 21:05:39

    • Jarka
      Jarka

      Kolik vajec ?

      24.04.2008 11:04:45

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Plněná vejce s kari

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.