reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněná roštěnka v trojobalu

Recept na velmi chutné marinované řízky z roštěnky s jednoduchou náplní a smažené v trojobalu.


  • 2,0

    20×

    2 20
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Vysokou roštěnku omyjeme a pokrájíme na 4 řízky, které naklepeme, po obvodu nařežeme na několika místech, osolíme a okořeníme z obou stran a pokapeme citronovou šťávou. Část cibule nastrouháme na jemno, nastrouhanou cibulí potřeme roštěnky a necháme marinovat aspoň 4 hodiny v chladničce, ale nejlépe přes noc, aby maso zkřehlo a spojily se chutě.

Zbylou cibuli pokrájíme na tenoučké půlměsíčky. Chilli papričky rozkrojíme po délce a odstraníme semínka, pokrájíme na jemno a smícháme s cibulí. Touto směsí naplníme polovinu každé roštěnky, přes náplň přehneme druhou polovinu roštěnky a naplněné řízky spojíme jehlicemi, aby nevypadla náplň.

Připravené řízky obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a solí a strouhance. Obalené řízky smažíme z obou stran v hrnci přikrytém pokličkou ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje, dokud se nezbarví pěkně do zlatohněda a obal se krásně nafoukne. Hotové řízky necháme odsát od přebytečného tuku na papírové kuchyňské utěrce.

Plněnou roštěnku v trojobalu podáváme s brambory pečenými na másle a posypanými petrželovou natí, vhodný je libovolný salát.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plněná roštěnka v trojobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.