reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněná kachna po flandersku

Kachna plněná jelíkovým prejtem s kachními játry. Podáváme s pečenými jablky a brambory.


  • 3,1

    651×

    3 651
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rozinky necháme nabobtnat v teplé vodě, nakájíme si cibuli najemno, nasekáme kachní játra a jelitový prejt. Všechno smícháme, přidáme strouhanku, vejce, koření a smetanu. Směs osolíme a dobře prohněteme, naplníme jí kachnu. Otvor zašijeme a kachnu potřeme máslem, pečeme v troubě, za stálého přelévání šťávou. Asi po hodině pečení přelijeme bílým vínem a obložíme oloupanými jablky, když je maso měkké, kachnu naporcujeme, obkládáme měkkými jablky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plněná kachna po flandersku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.