Plněná bůčková roláda

1 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 72354x
Jednoduchý recept na bůčkovou roládu.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Na roládu kupuji přímo už hotový plát bůčku.

Rozbalený plát osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí a podle druhu náplně naplníme. Třeba plátky anglické slaniny a na na ni rozprostřeme kysané vymačkané zelí. Plněnou roládu smotáme, svážeme. Na potření použijeme vejce, hořčici, nebo česnek. A to všechno podle chuti. Je to velice jednoduché a není s tím skoro žádná práce. Ale kdo nemá možnost si tento plát koupit, musí si ji nařezat doma sám.

Plněnou bůčkovou roládu podáváme s přílohou podle chuti.

autor receptu:

Plněná bůčková roláda

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 2699 běžně 5000 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Plněná bůčková roláda

Recept se nachází v 83 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
KDI
VARENIE 8355 receptů
zjirousek
Maso - vepřový bůček 183 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Plněná bůčková roláda

Celkový počet komentářů: 2
  • Plněnou bůčkovou roládu potom pečeme, vaříme nebo dusíme?? Zapomněla jste napsat jak dlouho a na jakém stupni je nejlepší turo roládu péct. Jinak s těmi játry to nemusí být špatné.

Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Plněná bůčková roláda
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept