reklama
hledat uživatel
       

Pizza domácí

Recept na luxusní těsto na pizzu, které zvládne i úplný laik.


  • 4,0

    24×

    4 24
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Suroviny na pizzu dáme do mísy a zpracujeme. Těsto necháme na teplém místě vykynout.

Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále. Buď ho rozdělíme nebo necháme v celku. Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, na klasickém plechu nebo na pizza plechu tence vyválíme, okraje necháme vyšší.

Těsto na pizzu ozdobíme podle svých chutí. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zprudka 7 - 10 minut.

Pro pizzu je lepší používat sušené droždí, protože obsahuje více mrtvých mikroorganismů, což příznivě ovlivní lepkovou strukturu. Peče se zprudka - nejlépe na spodku trouby. Pizza by měla mít výrazně vyšší teplotu odspodu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pizza domácí

    Celkový počet komentářů: 5
    • Martina
      Martina

      Hnusné těsto

      Těsto je hnusné, tvrdé a úplně na hovno. Ten kdo tento recept vymyslel byl úplný debil.

      23.04.2016 21:26:53

    • Anežka
      Anežka

      jak dlouho a na kolik se to má péct ?

      13.03.2014 09:39:47


    • Jana
      Jana

      výborná pizza

      Já dělám těsto z čerstvého droždí, sušené používám pouze na chleba. Pokaždé se povedla. Dík za recept

      09.12.2013 16:06:50

    • Finx
      Finx

      Komentář k receptu Pizza domácí

      Jelikoz jsem nemela doma cerstve drozdi, vyzkousela jsem tento recept se susenym. Pizza je vyborna:-)

      21.11.2013 21:22:11

    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Pizza domácí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.