reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pivovarský řízek

Řízek v bramborákovém těstě.


  • 3,4

    144×

    3,4 144
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepeme, okořeníme česnekovou solí a obalíme v hladké mouce.

Syrové brambory oloupeme, nastrouháme, okořeníme, smícháme s moukou, pivem a vejcem. Vše důkladně promícháme, ve hmotě obalíme připravené maso a smažíme v horkém oleji.

Pivovarský řízek podáváme se zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pivovarský řízek

    Celkový počet komentářů: 4
    • Jitka
      Jitka

      nedrží těstíčko

      Tento řízek bych také ráda dělala, ale mám problém, že na mase mi nedrží těstíčko z brambor, jinak chuťově výborné

      29.04.2007 10:09:29

      • Jana Konvalinková
        Jana Konvalinková

        Re: nedrží těstíčko

        Mám pro vás dobrou radu. Pokud těstíčko nedrží, nalijte ho tenkou vrstvu na pánev, jemně do něj vmáčkněte řízek a okraje zatlačte silněji. Pak přelijte novou vrstvou těsta a už bude vše jak má být. Bez problémů pak řízek otočíte a dopečete. Hodně zdaru.

        29.04.2007 18:35:43

      • Vlocka
        Vlocka

        Re: nedrží těstíčko

        ja to vyresila tim, ze jsem ho mela ridsi, jinak bylo to vynikajici :)

        08.09.2007 13:36:06


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Pivovarský řízek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.