reklama
hledat uživatel
       

Pivovarská jehla

Recept na špízy z více druhů masa a přelévané zeleninovou omáčkou.


  • 4,2

    4,2 5
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na malé plátečky, naklepeme, osolíme a opepříme. Také kuřecí játra nakrájíme na kousky, slaninu na čtverečky, klobásu na kolečka a 4 cibule na čtverečky. Všechny suroviny střídavě napícháme na jehlu. Pokapeme olejem a necháme odležet přes noc.

Po odležení pivovarské jehly opečeme na grilu nebo na pánvi.

Příprava směsi: Na oleji zpěníme na kolečka nakrájenou zbylou cibuli, kapii pokrájenou na nudličky, přidáme kečup, světlé a společně krátce podusíme. Podle chuti můžeme omáčku ještě osolit.

Opečené pivovarské jehly na talíři přelijeme zeleninovou směsí a podáváme s hranolky a pivkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pivovarská jehla

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.