Pivní těstíčko

10 min | marináda | česká kuchyně | recept zobrazen: 14401x
Recept na těstíčko, které se výborně hodí ke kuřecímu masu nebo rybám.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme. Potom do ušlehaných bílků opatrně vmícháme mouku, pivo, cukr, mletý černý pepř a sůl. Vše promícháme v hladké těstíčko, které dáme na chvíli odležet do lednice.

Poté v těstíčku namáčíme maso a vkládáme obalené maso do rozpáleného oleje.

Pivní těstíčko se nejvíce hodí k obalování kuřecího masa nebo ryb, ale můžeme ho použít na obalení i jiného masa či jiných surovin podle chuti.

autor receptu:

Pivní těstíčko

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pivní těstíčko

Přidat příspěvek k receptu Pivní těstíčko
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.

  • Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Hluboký nádech a výdech používáme běžně k rychlému zklidnění, když nás najednou popadne vztek. Už tady se skrývá náznak toho, jak důležité je správně dýchat a na co všechno může mít dýchání vliv.




přidat nový recept