reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pivní štrůdl s jablky

Vláčný zákusek ke kávě. Recept na štrůdl trochu jinak.


  • 4,5

    49×

    4,4 49
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Všechny přísady, hladkou mouku, tuk, žloutky, ocet a pivo, smícháme v nelepivé těsto. Necháme odpočinout a pak těsto rozdělíme na 4 díly.

Jablka oloupeme a nastrouháme.

Z každého dílu vyválíme plát, na který dáme nastrouhaná jablka, posypeme cukrem se skořicí, posypeme sekanými oříšky a dáme rozinky.

Pivní štrůdl zamotáme, dáme na vymazaný plech a pečeme dorůžova.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pivní štrůdl s jablky

    Celkový počet komentářů: 1

    • Magda
      Magda

      Pivní štrůdl dělám již několik let, ale ocet nedávám. Můj recept je : 35 dkg polohrubé mouky, 1 1000% tuk (Iva, Isa a pod.), 1 vejce a asi 2-2,5 dcl piva. Tuk nastrouhám do mouky a zadělám těsto. Náplň je běžná do štrůdlu. Toto množství těsta je na 3 šišky. Těsto jemně lístkuje. Dobrou chuť.

      21.04.2008 00:33:35

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pivní štrůdl s jablky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.