reklama
hledat uživatel
       

Pivní rarášci

S přípravou této pochoutky musíme začít dva dny předem.


  • 4,2

    36×

    4,2 36

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na medailonky nebo větší nudličky.

Do misky rozklepneme vejce. Přilijeme pivo, sójovou omáčku a přidáme hořčici se solamylem a hladkou moukou. Z hmoty vymícháme hladké těstíčko.

Do připraveného těstíčka naložíme kuřecí rarášky a necháme je 48 hodin uležet.

Uleželé pivní rarášky smažíme v rozpálené pánvi na oleji. Maso je krásně měkké.

Pivní rarášky podáváme s hranolky a zeleninovou přílohou. Maso může být i králičí. Dělala jsem rarášky z vepřové malé svíčky a velice jsem uspěla.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pivní rarášci

    Celkový počet komentářů: 2

    • Eva
      Eva

      pivní rarášci

      Toto jídlo je opravdu skvělé. V naší rodině ho děláme již spoustu let, babička, maminka a teď ho vařím i já. Pouze nakládáme jen přes noc. Když nestíhám stačí nechat odležet i hodinku a je to také moc dobré k tomu pečivo a zeleninový salát.

      07.10.2017 14:10:04

    • mudr kamila
      mudr kamila

      Nedoporučuji!!!

      Naložit maso na 2 dny(!) do směsi v němž je syrové vejce v žádném případě nedopuručuji! Vajíčko vmíchejte bezprostředně před smažením.

      18.02.2008 10:19:11

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pivní rarášci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.