reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pivní kuřecí rarášci

Rychlé a nenáročné hlavní jídlo nebo chuťovka pro návštěvu.


  • 3,1

    112×

    3 112
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Neprve si připravíme těstíčko. Vejce si rozklepneme do misky a rozkvedláme. Přišleháme sójovou omáčku, hořčici a pivo. Nakonec do směsi vmícháme hladkou mouku a důkladně rozmícháme, aby v těstíčku nebyla žmolky.

Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Nakrájíme je na medailonky (nudličky nebo je necháme vcelku), opepříme a naložíme je do připravené směsi. Maso by mělo zůstat naložené nejméně 3 hodiny. Nejlepší je to však přes noc.

Druhý den si rozpálíme pánev s olejem a maso prudce opečeme.

Podáváme s pečeným bramborem, hranolky nebo zeleninovou oblohou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pivní kuřecí rarášci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.