reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pivní chléb z domácí pekárny

Jednoduchý recept na výborný domácí chléb.


  • 5,0

    5 6
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

1520 kJ / 363,1 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 769 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 999 hodnocení

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

2. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 728 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 812 hodnocení

Osvěžte se: Recepty na nejlepší domácí limonády

1. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Chutně připravený květák? Zkuste tyhle květákové karbanátky!

1. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 601 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 773 hodnocení

Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník

30. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 670 hodnocení

Poznáte pochoutky světa? Odpovězte na 5 otázek a zjistěte, jak na tom jste

29. 6. 2020

Postup přípravy

Do pekárny dáme pivo, ocet a mouku, do které uděláme důlek. Rozdrolíme droždí. Do růžku dáme sůl, aby nepřišla ihned do styku s droždím. Nakonec posypeme kmínem.

Pekárnu nastavíme na program základní. Po upečení chléb vyndáme na mřížku, zabalíme do utěrky a necháme vychladnout.

Pivní chléb z domácí pekárny jíme podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pivní chléb z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.