reklama
hledat uživatel
       

Pivní bramborák

Recept na chutný bramborák spojený pikantní sýrovou směsí.


  • 5,0

    5 1
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Postup přípravy

Syrové brambory oloupáme, omyjeme a nastrouháme. K nastrouhaným bramborám přidáme rozkvedlané vejce, hladkou mouku, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku a vše dobře promícháme.

Na rozpálené pánvi na oleji nebo na sádle opečeme bramboráky silné asi 0,5 cm.

Náplň si připravíme ze sýra pokrájeného na kostky a pokrájených feferonek, které promícháme se sýrem. Na pečené bramboráky natíráme připravenou směs a vždy dva bramboráky spojíme náplní k sobě.

Pivní bramboráky podáváme ještě horké k pivu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pivní bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.