Piškotový dezert za studena

35 min | dezert | 10 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5622x
Lehký piškotový dezert pro každou příležitost.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Šlehačku ušleháme pak přidáme velký kelímek kysané smetany, pomazánkové máslo, tři lžičky cukru a vytvoříme krém.

Vezmeme střední pekáček, vyložíme ho potravinářskou fólií. Do hrnku si uvaříme rozpustnou kávu, do ní lehce namáčíme piškoty jednu za druhou a pokládáme na dno pekáčku těsně vedle sebe (jedna vrstva=jedno balení dlouhých cukr. piškotů).

Vrstvu promažeme krémem a poté stejným způsobem poklademe druhou a třetí vrstvu, vršek dezertu pomažeme zbytkem krému posypeme grankem nebo strouhanou čokoládou či polevou.

Piškotový dezert za studena dáme do lednice minimálně na čtyři hodiny vychladit a uležet.

Poznámka: Kdo má rád, může dát do kávy trochu rumu.

Hroch autor receptu:

Piškotový dezert za studena

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porcí
4,3
skvělý recept
6 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Piškotový dezert za studena

Přidat příspěvek k receptu Piškotový dezert za studena
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept