reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Piškotová roláda s kakaovo-smetanovým krémem

Recept na jednoduchou roládu s kakaovým krémem.


  • 4,2

    15×

    4,2 15
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

krém

podle potřeby

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Postup přípravy

Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, připravíme si sníh, který společně s moukou do pěny vmícháme.

Pečící papír pomastíme, vysypeme moukou a nalijeme těsto. To rozetřeme po papíru. Dáme péct na 140 °C na 15 minut.

Po vyndání položíme těsto na vlhkou utěrku a zarolujeme. Necháme vychladnout.

Změklé máslo utřeme s cukrem a kakaem, přidáme našlehanou šlehačku.

Krém natřeme na vychladlou piškotovou roládu a zarolujeme. Piškotovou roládu s kakaovo-smetanovým krémem nakrájíme na plátky a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Piškotová roláda s kakaovo-smetanovým krémem

    Celkový počet komentářů: 5
    • Adalbertka
      Adalbertka

      Komentář k receptu Piškotová roláda s kakaovo-smetanovým krémem

      takže vy když to upečete to zamotáte s vlhkou utěrkou a po vychladnutí rozbalíte, namažete a zase zabalíte? Pochopila jsem to dobře?

      22.04.2015 16:42:41

    • Adalbertka
      Adalbertka

      Komentář k receptu Piškotová roláda s kakaovo-smetanovým krémem

      takže vy když to upečete to zamotáte s vlhkou utěrkou a po vychladnutí rozbalíte, namažete a zase zabalíte? Pochopila jsem to dobře?

      22.04.2015 16:42:10

    • cesilko
      cesilko

      dík za odpověď

      26.02.2011 20:44:53


    • cesilko
      cesilko

      proč mastíš a vysypáváš pečící papír,....docela mě to zajímá

      21.02.2011 16:53:45

      • Efik
        Efik

        U niceho jineho to nedelam, ale mam rada roladu tenkou a nekolikrat stocenou a takhle mam temer jistotu, ze si ji nikde nenatrhnu... Ale asi je pravda, ze je to jen opatrnost a nutnost to neni.

        26.02.2011 14:15:30


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Piškotová roláda s kakaovo-smetanovým krémem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.