reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Piškot z podmáslí

Recept na piškot připravovaný z podmáslí. Piškot je nadýchaný a měkký.


  • 3,1

    101×

    3 101
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 655 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty

24. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 601 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Postup přípravy

Plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C.

Do mísy prosejeme cukr, mouku, kakao a vsypeme jedlou sodu. Základ promícháme. Pak přidáme zbytek ingrediencí na těsto a vypracujeme řídké těsto.

Piškotové těsto pečeme v předehřáté troubě asi 15 - 20 minut.

Upečený piškot z podmáslí můžeme před podáváním ozdobit šlehačkou a posypat grankem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Piškot z podmáslí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.