reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Pikantní zelené fazolky

Pikantní fazolky se slaninou, sojovkou, vermutem a zapečené se sýrem. Vhodné , jak jsem se přesvědčila, i pro ty, kteří zeleninu zrovna nemusí.


  • 4,0

    15×

    4 15
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Postup přípravy

Zelené fazolky očistíme, větší pokrájíme a vložíme do slané vroucí vody. Pro osolení dáme do vody lžíci soli.Vaříme je skoro doměkka.

Mezitím si na oleji osmahneme na proužky nakrájenou anglickou slaninu. Občas dávám polovinu šunky nebo kladenky a přidáme uvařené fazolky. Přidáme mletý zázvor, mletý pepř a osolíme. Používám místo soli harmonii chuti. Dále přidáme sójovou omáčku a vermut. Pikantní zelené fazolky necháme krátce přejít varem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby, až sýr zezlátne.

Pikantní zelené fazolky podáváme s vařenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní zelené fazolky

    Celkový počet komentářů: 3
    • BBartoš
      BBartoš

      to není čína

      prosím vás, nevydávejte tyto recepty za čínské, jenom snad proto, že se přidává sojová omáčka. Číňané vůbec neznají použití sýru. Nevím, odkud pocházejí ty zvrhlosti, ale kung pao s tatarkou z četných českých restaurací je ze stejného kadlubu. Je to totéž, jako bychom si do bramboračky lili Heinzův kečup.

      13.08.2010 21:34:39

    • Phormacek
      Phormacek

      nevim jestli to byl omyl, ale nekdo se musel pekelne splest, kdyz dal toto jidlo do cinske kuchyne..fuj stydim se za vas....zadne kucharske umeni jen prosty blaf..

      15.01.2010 14:17:18



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní zelené fazolky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.