Pikantní žebírka v marinádě

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 189x
Recept na pečená žebra s medovou příchutí.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Tmavý tekutý med, vymačkanou šťávu z citronu, sojovou omáčku, hořčici, pepř a sůl důkladně promícháme.

Vepřová žebírka potřeme ze všech stran marinádou a necháme je v míse ze zbytkem směsi marinovat alespoň 2 hodiny.

Troubu rozehřejeme a žebírka pečeme na 190 °C do křupava za občasného potírání zbylou marinádou.

Pikantní žebírka v marinádě podáváme s čerstvým krajícem chleba a sklenkou vychlazeného piva.

Samman autor receptu:

Pikantní žebírka v marinádě

Počet přidaných receptů: 928

Ingredience

na porce
4,6
skvělý recept
11 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní žebírka v marinádě

Přidat příspěvek k receptu Pikantní žebírka v marinádě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept