reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

marináda

podle chuti

Postup přípravy

Tmavý tekutý med, vymačkanou šťávu z citronu, sojovou omáčku, hořčici, pepř a sůl důkladně promícháme.

Vepřová žebírka potřeme ze všech stran marinádou a necháme je v míse ze zbytkem směsi marinovat alespoň 2 hodiny.

Troubu rozehřejeme a žebírka pečeme na 190 °C do křupava za občasného potírání zbylou marinádou.

Pikantní žebírka v marinádě podáváme s čerstvým krajícem chleba a sklenkou vychlazeného piva.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Pikantní žebírka v marinádě

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.