reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní vepřové plátky na rajčatech

Dušené vepřové plátky s pikantní tomatovou omáčkou podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou těstoviny nebo rýže.


  • 4,0

    4 8
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso očistíme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata nařízneme, spaříme ve vařící vodě, oloupeme a nakrájíme na kousky. Chilli papričky zbavíme semínek a jemně usekáme.

Maso na oleji zprudka opečeme z obou stran. Plátky masa přendáme do pekáčku a na výpeku necháme zpěnit cibulku a pokrájené chilli papriky. Přidáme oloupaná a pokrájená rajčata. Vše rozdusíme doměkka a rozmixujeme dohladka. Tomatovou omáčku dochutíme solí a pepřem, přelijeme na maso, přidáme malé množství vývaru, bobkový list a zakryté pečeme ve středně předehřáté troubě doměkka.

Pikantní vepřové plátky na rajčatech rozdělíme na porce a podáváme s těstovinami nebo rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní vepřové plátky na rajčatech

    Celkový počet komentářů: 1
    • jaja55
      jaja55

      Pikantní vepřové plátky na rajčatech

      Měli jsme v neděli k obědu. Vynikající. Neměla jsem čili papričku, tak jsem nakrájela na kostičky půl červené papriky a maso jsem posypala sušeným čili. Použila jsem plecko.

      25.02.2014 07:47:53

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní vepřové plátky na rajčatech

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.