reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní vepřová kýta s česnekem

Výborný hlavní chod. Restovaná kýta v česnekovém obalu zapečená v boloňské omáčce a sýru.


  • 3,1

    112×

    3,1 112
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Šunku nakrájíme na nudličky a sýr nastrouháme. Cibulovou nať opereme, osušíme a nakrájíme na proužky.

Plátky vepřové kýty očistíme, omyjeme a osušíme. Pak je osolíme,opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mouce.

Opékáme z obou stran na rozpáleném oleji. Hotové maso vložíme do pekáčku, pokapeme boloňskou omáčkou, posypeme hustě sýrem, nudličkami šunky a cibulovou natí.

Vše krátce zapečeme a podáváme s opékanými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní vepřová kýta s česnekem

    Celkový počet komentářů: 4
    • Petra
      Petra

      Mňamka. Rodina po mě chtěla tento oběd během týdne 2x :-)

      08.02.2013 17:45:09

    • Komanche
      Komanche

      Výborný obídek. Vyměnil jsem jen nať za cibuli na proužky, boloňskou za kečup a brambory opekl s tymiánem z vlastní zahrádky :)

      01.04.2012 14:24:42

      • mlsoun
        mlsoun

        Souhlasím je to k sežrání

        22.06.2013 09:57:04


    • doktor
      doktor

      Mňam,mňam.

      Vynikající sestava,děkuji za inspiraci.

      04.08.2006 14:48:32

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní vepřová kýta s česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.