reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní velikonoční pomazánka

Pikantní pomazánka z paprik, tvarohu a tabasca.


  • 3,0

    252×

    3 252
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 799 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

12. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 745 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 829 hodnocení

Parádní recepty se švestkami: Švestkové koláče, domácí knedlíky i exotika v podobě čatní

11. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 210 hodnocení

Recept na pečená rajčata s cuketou a sýrem feta krok za krokem

11. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 787 hodnocení

Na zahrádkách dozrávají švestky: Užijte si jejich všestrannost

10. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Zavařování zeleniny: Recepty a triky, které musíte znát!

9. 8. 2020

Postup přípravy

Papriky rozpůlíme, zbavíme semen a zakapané olivovým olejem vložíme do trouby. Pečeme, dokud slupka neztmavne. Poté papriky vložíme do sáčku, uzavřeme a necháme vychladnout. Vychladlé papriky oloupeme a nakrájíme nadrobno.



V míse smícháme papriku s najemno nakrájenou cibulí, rostlinným tukem a měkkým tvarohem. Přidáme pár kapek tabasca a špetku kajenského pepře. Vše vymixujeme dohladka, poté necháme vychladit v lednici.



Podáváme nejlépe s toasty, zdobené zelenou petrželkou.


Zdroj: Bertolli.cz

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní velikonoční pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.