reklama
hledat uživatel
       

Pikantní vejce

Plátky uvařených vajec v omáčce z cibulky, petrželky, smetany a sardelové pasty.


  • 3,0

    133×

    3 133
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Petrželku a cibuli očistíme a nasekáme najemno. Do zakysané smetany přimícháme mouku, sardelovou pastu a citronovou šťávu.



Na másle zpěníme cibuli a petrželku. Pak ji zalijeme zakysanou smetanou. Podle chuti směs opepříme, případně i osolíme.



Uvařená vejce zchladíme a oloupeme. Nakrájíme je na kolečka, přidáme do omáčky a necháme prohřát.



Podáváme s pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní vejce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.