reklama
hledat uživatel
       

Pikantní tatarka

Recept na skvělou domácí tatarskou omáčku, která se hodí ke grilovaným masům, smaženým pokrmům či jako zálivka do zeleninových salátů.


  • 3,7

    3,6 6
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 745 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 985 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 766 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Postup přípravy

Okapané okurky nastrouháme na struhadle na jemno. Cibuli pokrájíme na co nejmenší kousky a kopr nasekáme na jemno.

Okurky a cibuli opatrně smícháme s majonézou, přidáme nasekaný kopr nebo koření na tzaziky, lžičku pikantního kečupu, sůl, mletý bílý pepř a podle chuti chilli koření.

Pikantní tatarku podáváme k různým grilovaným nebo smaženým masům či jako zálivku do zeleninových salátů. V uzavřené sklenici tatarka vydrží asi 3 týdny, ale u nás se po ní zapráší hned po prvním otevření.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní tatarka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.