reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní sýrové chuťovky

Potřebujete inspiraci na přípravu pohoštění na večírek? Tento recept pro Vás může být to pravé.


  • 2,9

    1 067×

    2,9 1067
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

2284 kJ / 545,7 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 670 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 748 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 621 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Nivu nebo jiný modrý sýr nastrouháme. Část ořechů si dáme na ozdobu, ostatní ořechy nastrouháme nebo umeleme.

Máslo utřeme do pěny, přidáme strouhanou nivu a směs dobře promícháme. Tvarujeme kuličky velikosti ořechu a obalujeme je ve strouhaných ořechových jádrech. Odloženými ořechy kuličky ozdobíme. Pikantní sýrové chuťovky necháme vychladit.

Pikantní sýrové chuťovky dáme na talířky a můžeme servírovat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní sýrové chuťovky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.