reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní rýžové smaženky

Malé rýžové nočky obalované v trojobalu podáváme k dušené zelenině nebo k salátu.


  • 2,9

    957×

    2,9 957
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 602 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 857 hodnocení

Videorecept: Připravte si výborné tatrankové cukroví podle vítězky soutěže Cukrář roku!

14. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

Recept na vánoční vosí hnízda krok za krokem

13. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 695 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Postup přípravy

Rýži uvaříme v osolené vodě a přidáme lžičku nebo dvě kari. Potom do rýže přidáme sýr a vejce, dochutíme. Promícháme a směs necháme vychladnout. Z vychladlé kaše nabíráme lžící noky, které obalujeme v trojobalu a na rozpáleném tuku je osmažíme dozlatova. Necháme okapat od přebytečného tuku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní rýžové smaženky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.