reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

3. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Pikantní rybí krém

Pikantní rybí krém

Rychlý recept na pikantní krém z nakládaných matjesů ala losos. Výborná chuťovka, kterou podáváme na kouscích pečiva zejména při oslavách Silvestra.


  • 3,8

    34×

    3,8 34
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybí filety vyjmeme z nálevu a necháme okapat na sítku. Česnek oloupeme a usekáme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Chleba nebo housky nakrájíme na plátky a pomocí tvořítka z nich vykrájíme kolečka.

Okapané rybí filety pokrájíme a spolu s feferonkami a česnekem rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme majonézu a odlehčenou zakysanou smetanu. Podle chuti pokrm opepříme.

Pikantní rybí krém mažeme na kolečka pečiva a zdobíme červenou cibulí. Jednohubky podáváme jako chuťovku k vínu nebo pivu.



reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní rybí krém

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.