reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Pikantní pstruh

Rybí maso je lehce stravitelné a chuťově nezaměnitelné. Vyzkoušejte pikantního pstruha!


  • 4,1

    40×

    4 40
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, opláchneme vodou a necháme okapat. Pak je dobře osolíme a opepříme.

Smícháme si hladkou mouku se směsí koření na grilování, přidáme mletou papriku a pstruhy v ní dobře obalíme.

Na pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje. Vložíme pstruhy a opékáme je - nejprve z jedné strany, pak otočíme a necháme opékat z druhé strany. Pstruh má jemné maso a stačí ho opékat max. 5 minut z každé strany.

Porce pstruha podáváme s vařeným bramborem a podle chuti s kečupem, tatarskou omáčkou, apod.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní pstruh

    Celkový počet komentářů: 6

    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní pstruh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.