reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Pikantní pstruh

Rybí maso je lehce stravitelné a chuťově nezaměnitelné. Vyzkoušejte pikantního pstruha!


  • 4,1

    40×

    4 40
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 032 hodnocení

Kynuté dýňové bochánky s medovou krustou krok za krokem

21. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 848 hodnocení

Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku

21. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

Špinavá rychlovarná konvice? S naším návodem bude vypadat jako nová

21. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Zdravý oběd snadno a rychle: Batátové noky se špenátem krok za krokem

21. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 695 hodnocení

Svačinky, které u dětí zabodují: Domácí pribináček, zvířátkové toasty a špagetová hnízda

21. 9. 2020

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, opláchneme vodou a necháme okapat. Pak je dobře osolíme a opepříme.

Smícháme si hladkou mouku se směsí koření na grilování, přidáme mletou papriku a pstruhy v ní dobře obalíme.

Na pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje. Vložíme pstruhy a opékáme je - nejprve z jedné strany, pak otočíme a necháme opékat z druhé strany. Pstruh má jemné maso a stačí ho opékat max. 5 minut z každé strany.

Porce pstruha podáváme s vařeným bramborem a podle chuti s kečupem, tatarskou omáčkou, apod.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní pstruh

    Celkový počet komentářů: 6

    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní pstruh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.