reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní polévka z cizrny

Luštěninové polévky jsou zdrojem živin a vitamínů.


  • 3,0

    149×

    3 149
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

10+1 otázek: Jak můžeme ovlivnit stravování našich dětí?

24. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Postup přípravy

Cizrnu namočíme přes noc do studené vody. Druhý den ji slijeme, propláchneme a necháme okapat. Poté ji nasypeme do vroucího vývaru a asi 40 minut vaříme.

Mrkev, petržel i pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na silnější nudličky a kolečka. Kořenovou zeleninu přidáme k cizrně a společně vaříme dalších 15 minut. Přisypeme pórek a povaříme posledních 5 minut.

Polévku dle potřeby dochutíme pepřem a solí a ozdobíme jemně sekanými bylinkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní polévka z cizrny

    Celkový počet komentářů: 1

    • doktor
      doktor

      Dobrý den paní Marto/nebo Marťo,jestli to není překlep/.Cizrna nedoceněna a zcela unikátní je ve Vašem podání lahůdkou. Děkuji za recept.

      06.09.2006 07:08:04


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní polévka z cizrny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.