reklama
hledat uživatel
       

Pikantní paštika

Selská paštika překvapí jistě vaše hosty, je jen trošku náročnější na přípravu i čas.


  • 2,9

    864×

    2,9 864
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Postup přípravy

Maso očistíme a nasekáme nahrubo, špek a uzený jazyk nakrájíme na kostičky. Šalotku, utřený česnek, ostatní koření i koňak přidáme k masu a vše promícháme.Plátky slaniny vyložíme pečící formu, a pak do ní masovou směs rovnoměrně navrstvíme. Tu zakryjeme bobkovým listem a znovu slaninou. Formu přikryjeme alobalem a dáme do pečící nádoby s vodou, jež by měla sahat do půlky výšky formy. Během dvouhodinového pečení ji doléváme. Slijeme šťávu a paštiku přes nový alobal zatížíme. Chladíme ji při pokojové teplotě, poté necháme zatuhnout v ledničce. Paštiku krájíme na plátky a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní paštika

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.