Pikantní pánev s mletým masem

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 63616x
Výborný pokrm z brambor a mletého masa, vhodný jako rychlý oběd.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky. V pánvi při střední teplotě rozehřejeme tuk a přidáme brambory, které ochutíme solí a pepřem. Přikryté necháme změknout, občas je obrátíme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky. Okurku a slaninu nakrájíme na malé kostičky. Hořčici a smetanu rozkvedláme.

Slaninu na druhé pánvičce opečeme, přidáme mleté maso, necháme 5 minut zhnědnout a dvěma vidličkami rozmačkáme. Přidáme cibuli a opékáme další 2 minuty. Maso, okurku a smetanu přimícháme k bramborům.

Ke konci vaření pikantní pánev s mletým masem osolíme, opepříme a posypeme petrželkou, můžeme podávat.

autor receptu:

Pikantní pánev s mletým masem

Počet přidaných receptů: 289

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní pánev s mletým masem

Přidat příspěvek k receptu Pikantní pánev s mletým masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept