reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní mexické brambory

Zajímavá příloha, ale i lehký hlavní chod.


  • 4,5

    4,5 8
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Postup přípravy

Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Mrkev na kolečka, fazolové lusky jen napůl (můžeme je nechat i v celku). Jen feferonky nakrájíme najemno. Česnek propasírujeme a smícháme s olejem.

Nakrájenou zeleninu pořádně promícháme s hráškem a kukuřicí (malé konzervy), přidáme i olej s česnekem. Dáme do pekáčku, osolíme a okmínujeme, podlijeme vodou a pečeme 25 - 30 minut na 180 °C.

Pikantní mexické brambory podáváme jako přílohu nebo hlavní chod, a to nejen pro vegetariány.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní mexické brambory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.