reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní marináda na vepřové maso

Snadný recept na jemně pikantní marinádu vhodnou na přípravu vepřového masa.


  • 4,5

    4,5 8
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda



Postup přípravy

Česnekové stroužky oloupeme a jemně nasekáme. K česneku přidáme pomerančový džus, vinný ocet, tekutý med, olivový olej, sušené oregano, římský kmín, koriandr, mletou skořici, čerstvě mletý pepř a suroviny na marinádu dobře promícháme.

Čtyři kousky osušených kotlet potřeme marinádou a necháme přikryté alespoň 6 hodin v lednici a několikrát je obrátíme. Kotlety vybereme z marinády a můžeme grilovat. Kotlety solíme až po grilování.

Česneková marináda na vepřové maso je vhodná i pro přípravu v troubě a na pánvi.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní marináda na vepřové maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.