reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní kuřecí prsa na zelenině

Recept na kuřecí maso pečené v troubě s francouzskou zeleninou.


  • 4,0

    4 8
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 547 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 534 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Postup přípravy

Kuřecí prsa osolíme a opepříme, ale neklepeme. Máslo smícháme s kořením a do marinády vložíme prsa. Prsa necháme asi hodinu marinovat v lednici zakrytá.

Troubu předehřejeme na 180 - 200 °C. Kuřecí prsa vložíme do pekáče a přikrytá je pečeme v předehřáté troubě na horní a dolní ohřev, podléváme vodou. Po půl hodině přidáme mraženou zeleninu. Odkryjeme, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a pikantní kuřecí prsa na zelenině dopečeme.

Pikantní kuřecí prsa na zelenině podáváme s dušenou rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní kuřecí prsa na zelenině

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.