
Pikantní králičí směs
Recept na králičí maso, chutná i s čerstvým chlebem.
-
4,0
8×
-
30 min
-
0×
Recept na králičí maso, chutná i s čerstvým chlebem.
8×
30 min
0×
4 lžíce
2 ks
5 lžic
1 ks
400 g
2 ks
2 - 3 stroužků
Vykostěné králičí maso naklepeme a nakrájíme na nudličky. Maso za stálého míchání restujeme na oleji ve velké pánvi asi 5 minut.
K masu přidáme na malé nudličky nakrájenou kapii, na kroužky nakrájený pórek,
feferonky, česnek rozetřený se solí a kari koření. Směs pokropíme vodou nebo vývarem a chvíli podusíme. Pikantní směs zalijeme kečupem a za stálého míchání dusíme doměkka. Podle chuti směs dosolíme.
Pikantní králičí směs podáváme s chlebem a třeba s kyselou okurkou.