Recept na vepřové maso s anglickou, žampiony a hustou omáčkou.
sůl | |
1 ks | cibule |
0.25 l | vývar z masoxu |
2 ks | žampiony |
mletý pepř | |
1 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | hladká mouka |
5 dkg | anglická slanina |
1 ks | okurky kyselé |
1 dl | smetana ke šlehání |
2 ks | vepřová kotleta |
1 lžička | mletá sladká paprika |
1 lžička | pálivá mletá paprika |
sterilované cibulky | |
podle potřeby | |
---|---|
olej na smažení | |
sádlo na smažení |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena