reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní karamelky s mozzarellou

Recept na bonbonky z listového těsta s ančovičkami.


  • 4,0

    4 8
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zralá rajčátka oloupeme, nakrájíme a zbavíme zrníček. Mozzarellu necháme odkapat a nakrájíme na plátky. Ančovičky vyjmeme z oleje.

Listové těsto vyválíme a rozdělíme na stejné čtverečky. Velikost záleží na nás. Na každý čtverec položíme část nakrájených rajčat, plátek mozzarelly a jednu tenkou ančovičku. Čtverec zabalíme do tvaru karamelky. Nesolíme, protože ančovička je slaná.

Karamelky potřeme rozmíchaným vajíčkem a uložíme na plech vyložený pečicím papírem. Pikantní karamelky s mozzarellou pečeme v předehřáté troubě na 190 - 200 °C dozlatova.

Pikantní karamelky s mozzarellou podáváme jako chuťovku nebo předkrm.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní karamelky s mozzarellou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.