Recept na kančí guláš s pikantní vydušenou šťávou vás může inspirovat jako teplý základ při oslavách Silvestra nebo kdykoliv máte chuť na ostrý pokrm.
6-8 stroužků | česnek |
600 g | cibule |
1-2 lžičky | divoké koření |
100 ml | červené víno |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
1 lžička | pálivá mletá paprika |
1000 g | kančí plec |
2 ks | čerstvé feferonky |
400 g | drcená rajčata ve vlastní šťávě |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený tymián | |
mletý kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
sádlo | |
zeleninový vývar | |
jarní cibulka s natí |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena