reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní hovězí plátky

Recept na téměř bezpracné dušené plátky.


  • 4,8

    12×

    4,8 12
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme strouhankou a obalíme v rozšlehaném vejci.

Maso zprudka osmahneme z obou stran v rozehřátém oleji. V tlakovém hrnci rozehřejeme máslo a sádlo, přidáme kečup, hořčici, vegetu a vložíme plátky masa. Vše zalijeme vodou a přidáme chilli koření. Pikantní vepřové plátky dusíme 20 minut. Podle chuti můžeme k masu udělat sos. Plátky vyjmeme, šťávu zahustíme podle potřeby jíškou nebo jen moukou.

Pikantní hovězí plátky podáváme s přílohou podle chuti a přeléváme sosem. Plátky můžeme použít hovězí i vepřové. Záleží na chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní hovězí plátky

    Celkový počet komentářů: 3
    • Naďa
      Naďa

      Komentář k receptu Pikantní hovězí plátky

      Zajímalo by mě, jak udělat z hovězích plátků vepřové a pak zase hovězí?!

      22.10.2013 19:29:07

    • Alena
      Alena

      ..nemaj chybu!!!!!

      22.07.2012 16:00:52

    • Alena
      Alena

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      22.07.2012 16:00:14


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní hovězí plátky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.