reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní hermelínová pomazánka

Výborná pomazánka z hermelínu, piva a kmínu. Díky pálivé paprice a tabascu je pěkně pálivá.


  • 3,8

    16×

    3,7 16
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 649 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 903 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 649 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 725 hodnocení

Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor

15. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Zamilovaná valentýnská psaníčka krok za krokem

14. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 717 hodnocení

Luštěninové fusilli se špenátem a parmazánem krok za krokem

13. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Bylinky při chřipce a viróze: Které opravdu pomohou?

12. 2. 2020

Postup přípravy

Cibulku i s natí očistíme a jemně usekáme. Vyzrálé hermelíny nakrájíme na kostičky a vidličkou co nejvíce rozmělníme. Potom přidáme změklé máslo, kmín a obě mleté papriky. Ze směsi ušleháme hutný krém, který podle potřeby naředíme pivem. Nakonec vmícháme jarní cibulku a majonézu. Pomazánku osolíme, dochutíme tabascem a necháme v chladu rozležet.

Pikantní hermelínovou pomazánku mažeme na plátky pečiva a podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní hermelínová pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.