Pikantní hermelínová pomazánka

20 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3020x
Výborná pomazánka z hermelínu, piva a kmínu. Díky pálivé paprice a tabascu je pěkně pálivá.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cibulku i s natí očistíme a jemně usekáme. Vyzrálé hermelíny nakrájíme na kostičky a vidličkou co nejvíce rozmělníme. Potom přidáme změklé máslo, kmín a obě mleté papriky. Ze směsi ušleháme hutný krém, který podle potřeby naředíme pivem. Nakonec vmícháme jarní cibulku a majonézu. Pomazánku osolíme, dochutíme tabascem a necháme v chladu rozležet.

Pikantní hermelínovou pomazánku mažeme na plátky pečiva a podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Jarka-P autor receptu:

Pikantní hermelínová pomazánka

Počet přidaných receptů: 1725

Ingredience

na porce
3,6
dobrý recept
15 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní hermelínová pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Pikantní hermelínová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept