reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní hermelínová pomazánka

Výborná pomazánka z hermelínu, piva a kmínu. Díky pálivé paprice a tabascu je pěkně pálivá.


  • 3,8

    16×

    3,7 16
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibulku i s natí očistíme a jemně usekáme. Vyzrálé hermelíny nakrájíme na kostičky a vidličkou co nejvíce rozmělníme. Potom přidáme změklé máslo, kmín a obě mleté papriky. Ze směsi ušleháme hutný krém, který podle potřeby naředíme pivem. Nakonec vmícháme jarní cibulku a majonézu. Pomazánku osolíme, dochutíme tabascem a necháme v chladu rozležet.

Pikantní hermelínovou pomazánku mažeme na plátky pečiva a podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní hermelínová pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.