reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní hermelínová pomazánka

Výborná pomazánka z hermelínu, piva a kmínu. Díky pálivé paprice a tabascu je pěkně pálivá.


  • 3,8

    16×

    3,7 16
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 578 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na domácí nakládaný hermelín

15. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

Recept na linecké těsto krok za krokem

15. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

10+1 otázek: Tuky jsou pro tělo nepostradatelné, kterým se však raději vyhýbat?

14. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 555 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Postup přípravy

Cibulku i s natí očistíme a jemně usekáme. Vyzrálé hermelíny nakrájíme na kostičky a vidličkou co nejvíce rozmělníme. Potom přidáme změklé máslo, kmín a obě mleté papriky. Ze směsi ušleháme hutný krém, který podle potřeby naředíme pivem. Nakonec vmícháme jarní cibulku a majonézu. Pomazánku osolíme, dochutíme tabascem a necháme v chladu rozležet.

Pikantní hermelínovou pomazánku mažeme na plátky pečiva a podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní hermelínová pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.