reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní hermelín v bramboráku

Netradiční bramborák plněný hermelínem, anglickou slaninou a feferonkami. Podáváme samostatně nebo s lehkou zeleninovou přílohou.


  • 4,6

    21×

    4,6 21
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na začátek si připravíme těsto na bramboráky, ve velké míse smícháme nastrouhané brambory, prolisovaný česnek, mléko, pepř, sůl, majoránku a vejce. Podle potřeby zahustíme moukou.

Na pánvi si necháme rozpálit olej. Jakmile je rozpálený, naběračkou do pánve dáme trochu těsta a rozetřeme ho do cca 10 - 15 cm velkého lívance. Na ten po chvíli položíme hermelín, na něj 2 plátky slaniny a úplně navrch pár plátků feferonek. To celé naběračkou zalijeme bramborovým těstem tak, aby bylo vše pěkně schované uvnitř. Jakmile nám spodní část ztuhne a zhnědne, můžeme opatrně otočit a osmažit z druhé strany. To vše provedeme se všemi bramboráky.

Pikantní hermelín v bramboráku ihned naservírujeme na talíř, ozdobíme lehkou zeleninovou přílohou a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní hermelín v bramboráku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.