Recept na pikantní hovězí guláš servírovaný v bochníku chleba. Pokrm je vhodný i pro slavnostní příležitosti.
4-5 stroužků | česnek |
4 ks | cibule |
2 lžíce | rajčatový protlak |
750 g | hovězí kližka |
1 špetka | sušený tymián |
1 hrst | sušené houby |
4 lžíce | mletá sladká paprika |
2 lžičky | celý kmín |
1 lžička | chilli pasta |
4 ks | malý kulatý bochníček chleba |
podle potřeby | |
---|---|
vývar | |
sádlo | |
na ozdobu | |
naťová cibulka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena