reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Pikantní domácí kečup

Celkový počet komentářů: 5
  • Eva
    Eva

    nesteriluji

    Já kečup nikdy nesteriluji a za léta se nám ještě nezkazil. Kečup za horka naliji do sklenic, zavíčkuji a obracím dnem vzhůru.

    01.09.2019 14:12:05

  • Libchen
    Libchen

    Komentář k receptu Pikantní domácí kečup

    Jája Beky, áno, máte pravdu, už som opakovane žiadala o doplnenie množstva cukru v ingredienciách, zatiaľ neúspešne.
    má byť 150 gramov cukru kryštál
    ak smiem poradiť, potom ochutnajte, lebo môže byť ovplyvnené cukrom v rajčinách a jablkách a ev. doladte chuť. ja som nemusela.

    28.09.2016 11:00:15

  • Jája Beky
    Jája Beky

    Pikantní domácí kečup

    V ingrediencích nemáte uveden cukr. Kolik to má být?
    Děkuji.

    28.09.2016 10:24:21

Nalezeno receptů: 5

Přidat příspěvek k receptu Pikantní domácí kečup

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.