Pikantní celerová pomazánka

35 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 75519x
Pomazánka z čerstvého celeru, majonézy a česneku je zdraví prospěšná, zejména v chřipkovém období. Vhodnou přílohou je bílé pečivo.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Celer oloupeme a vložíme do okyselené studené vody. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. Majonézu promícháme s jogurtem.

Struhadlo zakapáváme citronovou šťávou a celer na něm jemně nastrouháme. Citron nám zabrání ztmavnutí celeru. Potom vmícháme česnek a majonézu. Podle chuti osolíme, opepříme a necháme 20 minut rozležet v chladu.

Pikantní celerovou pomazánku podáváme s bílým pečivem a čerstvou zeleninou.

Jarka-P autor receptu:

Pikantní celerová pomazánka

Počet přidaných receptů: 1724

Ingredience

4,7
skvělý recept
38 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní celerová pomazánka

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Pikantní celerová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept