reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní bylinkové máslo

Bylinkové máslo vhodné na grilovaná masa.


  • 4,5

    24×

    4,5 24
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na linecké těsto krok za krokem

15. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

10+1 otázek: Tuky jsou pro tělo nepostradatelné, kterým se však raději vyhýbat?

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 555 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Postup přípravy

V misce necháme změknout máslo.

Česnek a bylinky očistíme. Česnek prolisujeme do másla nebo nakrájíme na drobné kostičky. Bylinky nasekáme a přidáme k máslu. Vše důkladně promícháme.

Máslo vytvarujeme zabalíme do alobalu a vytvarujeme do válečku. V lednici jej necháme ztuhnout.

Ztuhlé bylinkové máslo nakrájíme na kolečka a podáváme na maso na grilu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní bylinkové máslo

    Celkový počet komentářů: 3
    • Jenik
      Jenik

      mala uprava

      Dovolím si okomentovat. Bylinkové maslo a prefabrikovaná bylinková sul.?
      Směs bylinek ano dle chuti každého. kombinací bylinek je mnoho .cista sul ,čisté čerstvé bylinky ,a česnek . osvedcilo se přidat lžíci citronové štavy /na cele maslo lžíce/.chuť tuku se zjemni.
      jinak super

      25.06.2017 16:05:37

    • xenija
      xenija

      Děkuji za recept, bylo to opravdu výborné... pekla jsem domácí bagety a akorát se to k tomu hodilo. Nádhera!

      01.03.2011 22:05:52

    • renefer
      renefer

      Neměla jsem bylinkovou sůl, tak jsem použila normální, ale přidala jsem tam všechny možné bylinky ze zahrady - rozmarýn, meduňku, petržel, pažitku, mátu, libeček... a je to vynikající, máslo má chuť podle té bylinky, kterou zrovna odkrojíte a v mrazáku vydrží dobré i několik měsíců

      10.10.2010 10:30:16



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní bylinkové máslo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.