reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní bylinkové máslo

Bylinkové máslo vhodné na grilovaná masa.


  • 4,5

    24×

    4,5 24
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V misce necháme změknout máslo.

Česnek a bylinky očistíme. Česnek prolisujeme do másla nebo nakrájíme na drobné kostičky. Bylinky nasekáme a přidáme k máslu. Vše důkladně promícháme.

Máslo vytvarujeme zabalíme do alobalu a vytvarujeme do válečku. V lednici jej necháme ztuhnout.

Ztuhlé bylinkové máslo nakrájíme na kolečka a podáváme na maso na grilu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pikantní bylinkové máslo

    Celkový počet komentářů: 3
    • Jenik
      Jenik

      mala uprava

      Dovolím si okomentovat. Bylinkové maslo a prefabrikovaná bylinková sul.?
      Směs bylinek ano dle chuti každého. kombinací bylinek je mnoho .cista sul ,čisté čerstvé bylinky ,a česnek . osvedcilo se přidat lžíci citronové štavy /na cele maslo lžíce/.chuť tuku se zjemni.
      jinak super

      25.06.2017 16:05:37

    • xenija
      xenija

      Děkuji za recept, bylo to opravdu výborné... pekla jsem domácí bagety a akorát se to k tomu hodilo. Nádhera!

      01.03.2011 22:05:52

    • renefer
      renefer

      Neměla jsem bylinkovou sůl, tak jsem použila normální, ale přidala jsem tam všechny možné bylinky ze zahrady - rozmarýn, meduňku, petržel, pažitku, mátu, libeček... a je to vynikající, máslo má chuť podle té bylinky, kterou zrovna odkrojíte a v mrazáku vydrží dobré i několik měsíců

      10.10.2010 10:30:16


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní bylinkové máslo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.